Betaalmethoden/PostNL checkout

Betaalmethoden

 

Betalingen

Signature-Dogdesign.nl maakt gebruik van MultiSafepay fast checkout.
Met MultiSafepay fast checkout kunt u veilig en snel betalen.
Bovendien garandeert de kopersbescherming, Fast Checkout guaranteed,
elke aankoop met een garantie tot wel € 200,-.

Signature-Dogdesign.nl kent de volgende betaalmethoden.
 

iDEAL

Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving.

 

Mastercard

Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel. Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt u vervolgens gevraagd om uw MasterCard® SecureCode™. Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.

 

Visa

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

 

Bankcontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Met Bancontact/Mister Cash kunt u uw aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving. Overboeking

Daarnaast bestaat vanzelfsprekend de mogelijkheid om in uw eigen betaalomgeving zelf de overboeking te regelen. Dit zal iets meer tijd kosten en de levering zal hierdoor ongeveer 1 à 2 werkdagen langer op zich laten wachten aangezien uw overboeking pas op zijn vroegst de eerstvolgende werkdag voor ons zichtbaar zal zijn.

  

Dankzij PostNL Checkout kunt u zelf een bezorgdag kiezen en direct het tijdvak zien wanneer u de pakketbezorger kunt verwachten. Daarnaast kunt u zelf kiezen op welke locatie u het pakket bezorgd wilt hebben. Dit kan zowel thuis, op het werk, bij de buren of op ieder ander adres in Nederland én ook direct bij één van de PostNL Postkantoren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← 35% korting    35% korting op alle producten wegens beïndiging webshop Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen